Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (3.96 secunde)
Tocmai de aceea, ma bucur sa anunt, la randul meu, ca, in vederea consolidarii si reformarii democratice a institutiei parlamentare a carui reprezentativitate, transparenta, accesibilitate, responsabilitate si eficienta trebuie sa creasca, Uniunea Interparlamentara a lansat de curand proiectul ‚Indicatori pentru parlamente democratice’, proiect care va pune la dispozitie un nou instrument de masurare a performantei parlamentare, cat si un set de repere si tinte pentru programele de consolidare institutionala.
Singura conditie este ca pentru acea regiune sa existe un anunt dat in ziar, intr-un interval mai mic de 12 luni, ca orice caine gasit pe un teren privat va fi impuscat.
Vreau totodata sa anunt public ca ma voi ralia ca parlamentar oricarei alte initiative legislative care va viza condamnarea materiala sau morala a celor care, la adaposul regimului stalinist, au comis crime sau au facut nedreptati unor oameni nevinovati.
Daca asta nu va sperie, atunci ati consumat substante care, trebuie sa va anunt, nu sut nici legale, nici bine nu va fac!
Siveco a prins gustul numararii voturilor romanilor la alegerile locale din 2008, cand a castigat, prin "negociere fara anunt de participare", un contract in acest sens de 2,5 milioane de lei.
Potrivit surselor citate, aceasta intentie a fost discutata in cadrul reuniunii de luni a conducerii PSD, iar Ilie Sarbu ar urma sa faca acest anunt, cel mai probabil, in viitoarea reuniune a grupului parlamentar.
Solicitat de moderator sa spuna daca e un anunt de candidatura, senatorul a evitat un raspuns clar: - Sa inteleg ca o sa candidati?
Ca membru al Biroului Politic ALDE, vreau sa anunt ca joi mi-am depus oficial demisia din functia de consilier de stat.
Potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale, seful statului va participa incepand cu ora 9,55, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta, la manifestarile organizate de Ziua Marinei Romane.
A avut noroc de permisul de conducere si de un anunt pe Internet prin care Circo Orfei anunta ca angajeaza conducatori auto.
La pretul inregistrat cu o zi inainte de acest anunt, de respectiv 198,45 euro pe actiune, emisiunea ar aduce companiei 595 de milioane de euro.
Potrivit unui anunt al companiei, o alta conditie pentru finalizarea privatizarii este acordarea de catre autoritati a licentelor de furnizare si distributie a gazelor naturale pe perioadele maxime prevazute de legislatie, respectiv 30 de ani si 15 ani.
Ofertele pentru cele trei tipuri de servicii vor fi depuse separat, pana la 30 martie, iar termenii si conditiile prezentate in oferte vor fi mentinute 60 de zile, potrivit unui anunt al MTCT.
Pe de alta parte, trebuie spus ca potrivit unui anunt recent al Omniasig AGI, actionarii societatii urmau sa discute, la inceputul lui aprilie, acordul de principiu privind participarea la fuziunea prin absorbtie cu Omniasig - Asirag si Omniasig, ultima in calitate de societate absorbanta.
De altfel, guvernatorul BNR a tot lasat sa se inteleaga, de ceva vreme incoace, ca masura in cauza ar putea fi luata fara un anunt public oficial.
Dupa ce Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a anuntat in martie acest an ca intentioneaza sa devina, indirect, actionar la Distrigaz Sud, si International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii in sectorul privat a Bancii Mondiale, intentioneaza sa se implice financiar la Distrigaz Sud, societate pentru care Gaz de France a semnat acordul de privatizare in octombrie anul trecut, potrivit unui anunt al institutiei, preluat de Mediafax.
Acest anunt a provocat stupoare si chiar panica deoarece analistii estimasera dimpotriva o crestere a rezervelor cu 200.000 de barili.
Cam asa suna un anunt pe Internet. Destul de diversificate, anunturile prin care proprietarii de case in Constanta incearca sa atraga turistii abunda in aceasta perioada pe Internet.
Daca te hotarasti sa contactezi adresa din anunt vei constata cu stupoare ca firma respectiva, pentru ca este vorba despre o firma, ofera imprumuturi fabuloase.
S., de 22 de ani, din Simleu Silvaniei, student la o facultate din Cluj Napoca, a vandut un telefon mobil prin intermediul unui anunt de mica publicitate, aparut intr-un ziar regional.
google-analytics.com